Over Ijmuidenloodgieter.nl

Ijmuidenloodgieter.nl is uw lokale loodgieter voor IJmuiden. Met onze tientallen jaren ervaring en uitstekende beoordelingen, tonen wij ons al vele jaren een betrouwbare partner voor al uw loodgieterswerk, rioolwerkzaamheden, dakwerkzaamheden en lekdetecties in IJmuiden en omstreken.

Omdat Ijmuidenloodgieter.nl samenwerkt met meerdere loodgieters en Loodgieter.nl, kunnen wij altijd op zeer korte termijn, vaak dezelfde dag nog en anders zeker de volgende dag, een vakman voor u regelen. Onze voordelen op een rij:


Uitstekende beoordelingen (Trustpilot (4.7 van de 5 sterren) of Google (4.8 van de 5 sterren))

  • Scherpe tarieven
  • Vooraf direct een vaste prijs of prijsindicatie
  • Vaste prijs voor ontstoppingen
  • Snel een vakman!


In welke wijken/ buurten in IJmuiden komt Ijmuidenloodgieter.nl zoal?

In IJmuiden komen in de volgende wijken en buurten:
. Welke werkzaamheden wij uitvoeren in kunt u terugvinden op de werkzaamheden pagina. Voor de voordelige tarieven voor deze werkzaamheden, kunt u terecht op onze tarieven pagina.

Werken jullie ook buiten IJmuiden?

Maar ook buiten IJmuiden komen wij bij u langs. Zo hebben wij ook loodgieters, dakdekkers en rioleringsbedrijven in Beverwijk, Wijk Aan Zee, Velsen, Velsen-Zuid, Driehuis, Velserbroek, Bloemendaal, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid.

Particulieren en bedrijven in IJmuiden

Wij helpen niet alleen particulieren en huiseigenaren in IJmuiden, maar ook bedrijven kunnen terecht bij Ijmuidenloodgieter.nl. Onze vakmensen komen al vele jaren bij allerlei verschillende bedrijven in IJmuiden. Zowel horecabedrijven, campings, scholen etc. Heeft u een vakman nodig? Neem dan contact met ons op!

Huurt u uw woning?

Controleert u dan met uw woningbouwstichting of zij u moeten of kunnen helpen. Dient u zelf een loodgieter te regelen in ? Dan staan wij voor u klaar! Huurt u particulier, overlegt u dan met uw verhuurder wat u dient te doen. Wij kunnen u dan zeker helpen. Ook als u verhuurder bent in IJmuiden.

Verzekeringswerk of niet?

Vaak krijgen wij de vraag over verzekeringswerk en of de facturen van worden vergoed door de verzekering Daar kunnen wij kort over zijn: Daar mogen wij geen uitspraken over doen, want dat hangt echt van uw polis af. Wij mogen wel zeggen dat een verzekeringsmaatschappij nog nooit een factuur van een van de loodgieters van Ijmuidenloodgieter.nl heeft geweigerd omdat de tarieven te hoog waren. Onze tarieven kunt u vinden op onze tarieven pagina. De tarieven van Ijmuidenloodgieter.nl in IJmuiden zijn marktconform.

Samenwerking met loodgieter.nl

Ijmuidenloodgieter.nl werkt samen met en is onderdeel van Loodgieter.nl. Loodgieter.nl is het grootste platform in Nederland voor loodgieters en beschikt in heel Nederland over meer dan 300 loodgieters. Daarom kan Ijmuidenloodgieter.nl in IJmuiden garanderen dat wij heel snel kunnen schakelen en een echte vakman voor u kunnen regelen. Loodgieter.nl staat bekend om de goede reviews/beoordelingen en transparantie. Ijmuidenloodgieter.nl streeft dat daarom ook na!

Meer informatie over Loodgieter.nl kunt u vinden op https://www.loodgieter.nl. Overige bedrijven in hetzelfde netwerk zijn: https://www.ontstoppen.nl en https://www.ontstopping.nl.

Loodgieter.nl staat ingeschreven bij de KVK onder nummer 73123684 en het hoofdkantoor/ planning en marketing is gevestigd in Zevenhuizen.